Verfspuiten, voordelig en een prachtig eindresultaat

Lakverf spuiten

Wij zijn gespecialiseerd in het spuiten van alle soorten verf. Het spuiten van wanden en plafonds was al langer gangbaar, maar de tijd van enkel latex spuiten is voorbij. Door de laatste ontwikkelingen in het schildersvak is nu ook het spuiten van lakverf mogelijk. Met onze mobiele spuitmachines zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij kunnen op locatie houtwerk in elke gewenste kleur spuiten, zowel hoog- als zijdeglans.

Grotere laagdikte

Het grote voordeel van verfspuiten is de grotere laagdikte die wordt bereikt. Resultaat is een langere levensduur en een egaler eindresultaat. De werkwijze zorgt niet alleen voor een mooiere afwerking, maar ook voor een kostenbesparing door de efficiëntie van de techniek.

Als nieuw!

‘Stelt u zich voor die oude trap is een doorn in het oog is, uw keuken is aan een opfrisbeurt toe of u ergert zich dagelijks aan de krassen op uw vloer. Wij laten uw interieur er in een mum van tijd weer als nieuw uitzien. Oude deuren zien er weer uit alsof ze net uit de fabriek komen. Antieke deuren krijgen een nieuwe uitstraling zonder de authentieke look te verliezen. Of uw vloer in een dikke laag kras vaste lak straalt u weer tegemoet. Al deze voorbeelden zijn voor ons dagelijkse kost. Met veel plezier maken wij uw project tot een succes!’

Latex spuiten

Voor grote projecten is het spuiten van de latex een heel efficiënte manier van werken voor de wanden en plafonds. De kosten worden laag gehouden omdat het spuiten van verf vele malen sneller is dan rollen. Daarnaast is het resultaat met spuiten vele malen strakker dan met rollen.

Daar tegenover kan het structuur dat met het rollen van verf verkregen wordt ook voordelen hebben. In kleinere ruimtes is een structuur vaak een pluspunt omdat beschadigingen of vlekken gemakkelijk te verwijderen of herstellen zijn. Als u echter uw gestucte wanden heel glad wilt houden, zonder structuur, dan kunnen wij dit uiteraard voor u realiseren.

Terug