Binnen- & buitenschilderwerkzaamheden

Binnenwerk: spuiten of schilderen?

De Arbodienst heeft verplicht gesteld om binnen enkel met watergedragen producten te werken. Deze verfsoorten zijn minder milieubelastend en minder schadelijk voor de gezondheid. Voordelen van deze verven zijn dat verkleuring minder snel optreedt en geven de verven nauwelijks geur af.

Gespecialiseerd in verfspuiten

Omdat deze verven met de kwast moeilijker te verwerken zijn dan synthetische verven hebben wij ons gespecialiseerd in het verfspuiten. Zowel latex als lakverf kunnen wij op alle denkbare oppervlakten aanbrengen. Het spuiten van verf zorgt voor een mooier eindresultaat en nog belangrijker een grotere laagdikte wat de levensduur van het schilderwerk verlengd.

Sigma Ultra Schrob

Bij onze werkzaamheden voor hotel en restaurant maken wij gebruik van een speciaal voor deze sector ontwikkeld verfsysteem: Sigma Ultra Schrob. Door onze samenwerkingen met Sigma Coatings kunnen wij deze verf tegen een aantrekkelijke prijs leveren. Lees meer over verfspuiten »

Buitenschilderwerkzaamheden

Wij weten wat er nodig is om uw pand tegen alle weersinvloeden te beschermen en kiezen daarom altijd voor een passend verfsyteem voor uw situatie. Wij houden rekening met de houtsoort maar ook de ligging van uw pand. Aan de kust houden wij bijvoorbeeld rekening met het zoutgehalte en zand in de lucht bij de keuze voor een verfsysteem.

Levensduur houtwerk verlengen

Met behulp van vochtmeters beoordelen we de conditie van het houtwerk en kunnen wij houtrot lokaliseren. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige en duurzame producten die de levensduur van het houtwerk verlengen en het materiaal terug te brengen in de hoogst haalbare conditie.

Terug